DESPRE NOI

Viziune

”Fiecare copil pe care îl creștem, este un om pe care îl câștigăm”

(Victor Hugo)

 

 MISIUNE

 

”Copilăria e o lume aparte; pentru unii o lume ciudată, fantastică, ireală; pentru cei ce fac parte din ea, dimpotrivă, una reală și plină de armonie”

(Eugen Horovanu)

 

 

Grădiniţa este a doua casă, unde copilul învăţă să comunice, să se joace frumos împreună cu alţi copii, să aibă un program fix. Acestea sunt doar câteva din minunatele lucruri pe care le va învăţa deoarece scopul grădiniţei nu este numai acela de a îngriji copilul şi de a-l pregăti pentru şcoală, ci şi de a-i învăţa să fie mai creativi, mai capabili şi mai darnici.

 

Grădinița nr. 24 este locul în care copiii se pregătesc pentru școală si care le oferă o serie de cunoștințe de bază precum: alfabetul, zilele săptămânii , culorile, animalele, țările, orașele și multe altele, etc.

 

În Grădinița nr. 24 copiii își fac primul prieten și în care descoperă ce înseamnă prietenia. Aici sunt îndemnați să își exprime toate ideile, indiferent dacă sunt bune sau nu. De asemenea micuțul va învăța despre lucrul în echipă, ambiție, provocare și dorința de a câștiga.

 

Cu ajutorul jocurilor adaptate special pentru micuți, în grădiniță copilul își crează și dezvoltă abilitățile deja existente. Fie că este vorba de dans, desen, limbi străine sau utilizarea calculatorului, copilul va recepta foarte repede toate informațiile.